hamerslag.reismee.nl

Dag 19 Page - Grand Canyon

Vandaag "maar" een afstand van 136 mile te overbruggen. Zo'n 2,5 uur rijden. Lekker op ons gemak wakker geworden en wat gezocht voor het ontbijt. Dit werd bij Denny's en we hebben echt een lekker ontbijt gehad. Sjoerd wilde graag nog over de brug rijden die net voor de Glen Canyon Dam ligt. Over de brug gestopt bij een parkeerplaats en nog een foto gemaakt van de dam.

Daarna nog een stukje doorgereden en een uitzicht foto over Lake Powell gemaakt.

Op naar de Grand Canyon. Onderweg bij verschillende Indianen kraampjes gestopt maar niets gekocht. Tegen half vier reden we het Nationale Park Grand Canyon aan de Westzijde binnen. Onze eerste stop was dan ook bij Desert View Watchtower.

Hier kregen we de eerste glimp van de Grand Canyon. Blijft toch overweldigend.

Ik heb het gevoel dat het toch wel wat drukker is geworden dan in 1994 toen wij hier voor de eerste keer waren. En dan loopt het nu toch al echt naar het einde van het seizoen.

Onderweg kwamen we een grote Elk (Edelhert) tegen. Deze stond gewoon in de berm en was met zijn gewei bezig. Hier heb ik niet zo'n goede foto van. (Sanne vast wel, plus kort filmpje). Maar bij de Visitors Centrum zagen we er weer één. Voordat een Ranger iedereen op afstand hield kwamen we wel heel dichtbij.

Wat een mooi dier was dit. Waar hij uiteindelijk gebleven is dat weten we niet, deze was in ieder geval niet onder de indruk van alle mensen om hem heen.

Nog een laatste aanblik op de Grand Canyon voor vandaag om vervolgens ons hotel in Tusayan op te zoeken.


Mather Point

Morgen hebben we een helicoptervlucht over de Grand Canyon. We hebben hier heel veel zin in.

Reacties

Reacties

omavrijswijk

WAT HEBBEN JULLIE EEN MOOIE VACANTIE JAMMER DAT HET ER BIJNA OP ZIT GENIET ER NOG MAAR LEKKER VANHEEL VEEL GROETJES OMA LEID

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!